Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra recept

Polkabetssallad med yoghurtbollar

Artnr: 00 Pris: 0 kr

4-6 portioner
Ingredienser:
2 dl salladsblad eller ruccola
1 dl färsk basilika
2 msk citronsaft
¼ tsk salt
1 ½ tsk socker
2 msk olivolja
2 msk pistagenötter
1/2-1 burk yoghurtbollar
5-6 polka betor

Gör så här:
Skala och skiva betorna tunn med hjälp av potatisskalare eller mandolin. Blanda betorna med basilikan.
Rör ihop citronsaften, olivoljan, socker och salt tills det löser upp.
Tillsätt betorna i saften och blanda väl.
Servera betorna på rucolan med yoghurtbollar och pistagenötter.

Voila!

Sahha = smaklig måltid

Recept av https://www.instagram.com/kadijahadid/

Få mer information

Besök oss på våra sociala medier sajter.

Vill du veta var du kan köpa våra produkter?